Facebook Statistics
Značka Kvality

Aktuality

Konferencia Úloha regiónov v európskom biohospodárstve

17-10-2016

Dňa 17. októbra sa v Bratislave uskutočnila konferencia na tému európskeho biohospodárstva pod názvom Úloha regiónov v európskom biohospodárstve. Podujatie organizovalo ju Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky v spolupráci s Národným poľnohospodárskym a potravinárskym centrom NPPC ako oficiálnu aktivitu Slovenského predsedníctva v Rade EU.

Medzi inými sa konferencie zúčastnili John Bell (riaditeľ DG RTD, Európska komisia), Pekka Pesonen (generálny tajomník COPA-COGECA) a Gabriela Matečná (Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky).

Táto konferencia je súčasťou európskej biohospodárskej stratégie a plánovania a bude slúžiť ako príspevok k ďalšiemu smerovaniu biohospodárskej stratégie EU. Cieľom je konferencie bolo vytvoriť priestor pre diskusiu zúčastnených strán zo sféry biohospodárstva v oblastiach pôdohospodárstva, lesníctva, rybného hospodárstva, výskumu a inovácií so zameraním na regionálne, národné, a nadnárodné stratégie. Na konferencii sa predstavia príklady úspešných riešení. Konferencie „Úloha regiónov v európskom biohospodárstve“ mala ako parciálny cieľ prispieť k politickému dialógu na tému biohospodárskej stratégie a jej revízie.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood