Facebook Statistics
Značka Kvality

Tlačové správy

Spoločná poľnohospodárska politika EÚ

14-08-2007

Diskusné fórum o smerovaní Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ sa uskutoční dňa 17. augusta 2007 o 10. 30 hod. v kaštieli Dolná Malanta pri Nitre. Cieľom podujatia je prezentácia názorov na ďalšie smerovanie Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ po roku 2013 z pohľadu jednotlivých národných záujmov, EÚ, ale aj z pohľadu medzinárodného, a diskusia o postavení poľnohospodárskej politiky EÚ vo svetovom kontexte, ako aj o možnostiach prispôsobovania politických nástrojov politickým cieľom.

V diskusii vystúpia so svojimi príspevkami vysokí predstavitelia poľnohospodárskych rezortov krajín Vyšehradskej štvorky, Francúzska a Veľkej Británie, a tiež zástupcovia Európskeho parlamentu, OECD a Európskej komisie, napr. minister pôdohospodárstva SR Miroslav Jureňa, minister poľnohospodárstva a rozvoja vidieka Poľskej republiky Wojciech Mojzesowicz, poradca ministra Ministerstva poľnohospodárstva a rybného hospodárstva Francúzskej republiky Axel de Martène a ďalší.

Fórum organizuje Ministerstvo pôdohospodárstva SR ako sprievodné podujatie 34. medzinárodného poľnohospodárskeho a potravinárskeho veľtrhu Agrokomplex 2007.


Program je v Prílohe č. 1.

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood