Facebook Statistics
Značka Kvality

Tlačové správy

Centrum excelentnosti vytvorí priestor aj pre mladých vedeckých pracovníkov

20-08-2007

 

Centrum excelentnosti vytvorí priestor aj pre mladých vedeckých pracovníkov

 Za účasti ministra pôdohospodárstva SR Miroslava Jureňu dnes podpísalo trinásť zástupcov vedeckých a výskumných organizácií pôsobiacich v oblasti potravinárstva zmluvu o vybudovaní Centra excelentnosti potravinárskeho výskumu (CEPV). 

 V podmienkach Slovenskej republiky  vytvorí CEPV  priestor pre potravinárov na riešenie úloh a reagovanie na požiadavky potravinárskeho priemyslu SR. Bude prínosom i pre spotrebiteľov na jednotnom trhu EÚ, a zároveň otvorí nové možnosti vedeckovýskumným kolektívom, ktoré sa budú môcť zaoberať výskumom vyplývajúcim z európskeho výskumného priestoru a európskeho sieťovania excelentných pracovísk v danej oblasti. 

Centrum excelentnosti potravinárskeho výskumu vzniklo v súlade s Programovým vyhlásením vlády na podnet Ministerstva pôdohospodárstva SR.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood