Facebook Statistics
Značka Kvality

14. vedecké kolokvium EFSA o klasifikácií potravín

25-02-2010

Cieľom tohto kolokvia je vyvolať otvorenú vedeckú diskusiu o kľúčových otázkach týkajúcich sa klasifikácie potravín, s cieľom zabezpečiť návrhy na klasifikáciu potravín a popisné systémy (FCDS) pre hodnotenie expozície v rámci vývoja na úrade EFSA. Diskusia sa zameria na systém klasifikácie potravín z hľadiska expozície a hodnotenia rizika, porovnanie chemických údajov o výskyte s údajmi o spotrebe potravín, označenie potravín, zloženie potraviny a na nové prostriedky, ktoré by uľahčili výmenu týchto údajov.

Stretnutie je určené odborníkom z oblasti hodnotenia rizika, riadenia rizika, úradnej kontroly a referenčných laboratórií, vedcom zaoberajúcim sa potravinárskou vedou a výživou ako aj expertom, ktorí majú skúsenosti v oblasti klasifikácie potravín, riadením údajov o potravinách a hodnotením rizika.

Kolokvium sa uskutoční v Parme 20. – 21. 04 .2010.

Zaregistrovať sa na spomínané kolokvium môžete priamo cez tento link (http://www3.efsa.europa.eu/cf/meetingsub.cfm?meetingid=33) do 09. marca 2010.

Viac informácií nájdete TU.

 

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood