Facebook Statistics
Značka Kvality

47. výročná konferencia o potravinárskych vedách a technológiách

09-11-2018

Konferencia sa uskutoční 6. – 7. 12. 2018 v University College Cork (Aras na Mac Leinn -  University College Cork (č. 3 na mape). Konferencia je organizovaná University College Cork a Institute of Food Science and Technology of Ireland (IFSTI).

Hlavnými témami konferencie sú:

  • Pokroky v chémii a technológii potravín
  • Inovácie v oblasti spracovania a technológie potravín
  • Bezpečnosť a kvalita potravín
  • Výživa
  • Obchod s potravinami a marketing
  • Trvalo udržateľná potravinárska výroba

Cieľom konferencie je pomôcť profesionálnemu rozvoju mladých vedeckých pracovníkov. Konferencia poskytuje príležitosť na prezentáciu výskumu mladých vedcov a otvára možnosti vzájomnej spolupráce s rovesníkmi.  V rámci konferencie bude priestor na diskusiu s odborníkmi pracujúcimi v potravinárskom priemysle.

Registrovať sa je možné na tomto odkaze. Uzávierka registrácií je 16.11.2018.

Abstrakty je potrebné predložiť najneskôr 28.11.2018 (inštrukcie k príprave abstraktov).

Prípadné otázky je možné smerovať na: [email protected]


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood