47. výročná konferencia o potravinárskych vedách a technológiách
Konferencia sa uskutoční 6. – 7. 12. 2018 v University College Cork (Aras na Mac Leinn - University College Cork (č. 3 na mape). Konferencia je organizovaná University College Cork a Institute of Food Science and Technology of Ireland (IFSTI).
Hlavnými témami konferencie sú:
- Pokroky v chémii a technológii potravín
- Inovácie v oblasti spracovania a technológie potravín
- Bezpečnosť a kvalita potravín
- Výživa
- Obchod s potravinami a marketing
- Trvalo udržateľná potravinárska výroba
Cieľom konferencie je pomôcť profesionálnemu rozvoju mladých vedeckých pracovníkov. Konferencia poskytuje príležitosť na prezentáciu výskumu mladých vedcov a otvára možnosti vzájomnej spolupráce s rovesníkmi. V rámci konferencie bude priestor na diskusiu s odborníkmi pracujúcimi v potravinárskom priemysle.
Registrovať sa je možné na tomto odkaze. Uzávierka registrácií je 16.11.2018.
Abstrakty je potrebné predložiť najneskôr 28.11.2018 (inštrukcie k príprave abstraktov).
Prípadné otázky je možné smerovať na: [email protected]