Facebook Statistics
Značka Kvality

Hodnotenie bezpečnosti malátu di-horečnatého a malátu di-vápenatého

07-06-2018

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín zverejnil vedecké stanoviská venované hodnoteniu bezpečnosti malátu di-horečnatého, používaného ako novej zložky potravín a ako zdroja horčíka v potravinách pre všeobecnú populáciu, vo výživových doplnkoch, cekovú náhradu stravy na kontrolu váhy a v potravinách na špeciálne medicínske účely a hodnoteniu bezpečnosti malátu di-vápenatého DCM, navrhnutého ako novú zložku potravín a zdroja vápnika pre používanie v potravinách pre všeobecnú populáciu, výživové doplnky, náhradu celkovej stravy na kontrolu hmotnosti a potraviny pre špeciálne medicínske účely FSMP a s biodostupnosťou vápnika z tohto zdroja.

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood