ICFC 2019 – medzinárodná konferencia o kontaminantoch v potravinách
V dňoch 26. – 27. 09. 2019 sa v Aveiro (Portugalsko) uskutoční 3. medzinárodná konferencia o kontaminantoch v potravinách: výzvy v hodnotení rizika (International Conference on Food Contaminants: challenges on risk assessment - ICFC 2019).
Táto medzinárodná konferencia poskytuje fórum pre vedeckých pracovníkov, ktorí si vymieňajú pokročilé poznatky o kontaminantoch v potravinách a ich vplyve na ľudské zdravie. V rámci ICFC 2019 sa uskutočnia tiež prednášky svetovo uznávaných vedcov. V rámci niekoľkých sekcií budú pokryté nové výzvy v hodnotení rizika.
Dôležité termíny
Predloženie abstraktov: 16. 06. 2019
Zvýhodnená registrácia: 31. 07. 2019
Účastníci ICFC 2019 sú srdečne vyzvaní, aby prispeli do osobitného vydania špeciálneho čísla odborného periodika Food Research International: Food Safety & Risk Assessment.
Podrobné informácie (v anglickom jazyku) sú dostupné v priloženom letáku.
Kontakt na organizátorov: [email protected]