Konferencia IMEKOFOODS (16. – 18. 09. 2019, Belgicko)
4. Konferencia IMEKOFOODS je organizovaná Sciensano a IMEKO Technickou komisiou 23. Konferencia sa zameriava na najnovšie poznatky v analýzach potravín ako aj v harmonizácii a štandardizácii metód.
Na konferenciu sú srdečne pozvaní doktorandi, vedci, zdravotnícki pracovníci, potravinárski inšpektori, pracovníci laboratórií pre kontrolu potravín, ale aj predstavitelia priemyslu. V rámci konferencie sa uskutočnia vedecké diskusie a workshopy, ktorých cieľom je podporiť vznik nových alebo posilniť existujúce spolupráce v danej oblasti.
PROGRAM
Termín konania: 16. – 18. 09. 2019
Miesto konania: Sciensano → ako sa dostať na miesto
Leuvensesteenweg 17
Tervuren
Belgicko
Termíny: zvýhodnená registrácia do 15. 06. 2019 → elektronický formulár
Zaslanie abstraktov do 01. 05. 2019 → inštrukcie
V prípade potreby je možné kontaktovať organizátorov prostredníctvom online formulára.
Viac informácií je dostupných na webových stránkach konferencie.