Konferencia o potravinárskej vede a technológii potravín FAT 2020 (10.-12.9.2020, Paríž, Francúzsko)
V dňoch 10. - 12. 09. 2020 sa v Paríži uskutoční 3. ročník euro-globálnej konferencie o potravinárskej vede a technológii potravín FAT 2020. Témou konferencie je „Východisko pre pokročilý výskum v oblasti potravinárstva a technológie potravín“.
Konferencia FAT 2020 poskytne rozsiahle informácie o rýchlom vedeckom a technologickom pokroku, ktorý mení spôsob výroby, spracovania a konzumácie potravín. Bude sa zaoberať súčasnými technikami, identifikuje kľúčové výzvy a poskytne možnosť navrhnúť účinné riešenia.
FAT 2020 ponúka vedcom, výskumným pracovníkom v oblasti potravinárskych vied, potravinárskym technológom, chemikom a inžinierom, študentom, mladým vedcom, riadiacim pracovníkom s rozhodovacími právomocami z akademickej obce aj potravinárskeho priemyslu z celého sveta priestor na výmenu poznatkov, skúseností, výskumných inovácií a názorov na súčasné trendy v potravinárstve, potravinárskych technológiách a potravinárskej chémii.
- PROGRAM
- REGISTRÁCIA (skorá registrácia s najnižšími poplatkami sa končí 30. 01. 2020)
Viac informácií nájdete na webovej stránke konferencie.
V prípade otázok kontaktujte:
Jessica Deborah
Conference Manager FAT 2020, Paris, France
E-mail: [email protected]
Phone: +1 (702) 988-2320
Toll Free: 1800–883-8082
Whatsapp: +1 (434) 381-10007
Facebook: Food Science and Technology
Twitter: @foodscienceconf