Letná škola EFSA „Risk-benefit in Food Safety and Nutrition“ (11. – 13. 06. 2019, Parma)
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) organizuje v spolupráci s University of Parma, Catholic University Sacro Cuore of Piacenza, Technical University of Denmark, National Food Agency of Sweden, University of Barcelona a Istituto Superiore di Sanita 3-dňové letné školenie určené pre mladých vedeckých pracovníkov (doktorandi, post doktorandi).
PROGRAM
Školenie bude zamerané na hodnotenie rizika v oblasti bezpečnosti potravín a výživy. Účelom je tiež poskytnutie možnosti pre mladých vedeckých pracovníkov, ktorí sa budú môcť na školení vzdelávať od expertov pre danú oblasť.
Termín konania: 11. – 13. 06. 2019
Miesto konania: sídlo EFSA
Via Carlo Magno, 1A
43126 Parma
Taliansko
ako sa dostať na miesto
Poplatky: bez poplatku
Počet účastníkov: maximálne 150
Termíny: podanie žiadosti do 30. 05. 2019 → elektronický formulár
V prípade potreby ďalších informácii je možné kontaktovať organizátorov.
Viac informácií je dostupných na webových stránkach letnej školy.