Facebook Statistics
Značka Kvality

Letná škola EFSA „Risk-benefit in Food Safety and Nutrition“ (11. – 13. 06. 2019, Parma)

26-03-2019

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) organizuje v spolupráci s University of Parma, Catholic University Sacro Cuore of Piacenza, Technical University of Denmark, National Food Agency of Sweden, University of Barcelona a Istituto Superiore di Sanita 3-dňové letné školenie určené pre mladých vedeckých pracovníkov (doktorandi, post doktorandi).

PROGRAM

Školenie bude zamerané na hodnotenie rizika v oblasti bezpečnosti potravín a výživy. Účelom je tiež poskytnutie možnosti pre mladých vedeckých pracovníkov, ktorí sa budú môcť na školení vzdelávať od expertov pre danú oblasť.

Termín konania:              11. – 13. 06. 2019

Miesto konania:              sídlo EFSA
                                           Via Carlo Magno, 1A
                                           43126 Parma
                                           Taliansko
ako sa dostať na miesto

Poplatky:                            bez poplatku

Počet účastníkov:             maximálne 150

Termíny:                             podanie žiadosti do 30. 05. 2019 → elektronický formulár

V prípade potreby ďalších informácii je možné kontaktovať organizátorov.

Viac informácií je dostupných na webových stránkach letnej školy.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood