Facebook Statistics
Značka Kvality

Najkrajšia jarná výstava je tu!

24-04-2019

Nápady, relax, pohoda a dobrá nálada, to sú najkrajšie jarné výstavy GARDENIA DOMEXPO BONSAI GALLERY v Nitre! Čaká Vás najväčší výber bonsajov, letničiek, drevín a kvetov. Môžete sa tešiť na špeciálne kvetinové expozície, wokshopy a program pre deti. Objavte trendy do vašej záhrady a zistite ako si postaviť montovaný dom novej generácie. Nezabudnite! Už od 25. do 28. apríla 2019 na výstavisku agrokomplex v Nitre.

GARDENIA očarí všetkých nadšených záhradkárov, ktorí hľadajú inšpiráciu a nové kvetinové prvky do svojej záhrady. Okrem veľkého množstva kvetov a drevín ponúka aj grily, skleníky, altánky, záhradné domčeky, bazény, vírivky a ďalšieho záhradné príslušenstvo. V expozícii BONSAI GALLERY môžu návštevníci nahliadnuť do tajov profesionálnej bonsajistiky. Návštevníci expozície BONSAI GALLERY môžu v tomto roku nahliadnuť aj do tajov umenia SUISEKI, teda kameňov, ktoré vyformovala príroda a ktoré majú silu vnuknúť človeku predstavu scenérií pochádzajúcich z prírody.

Komplexná stavebná výstava DOMEXPO prevedie návštevníkov všetkým čo súvisí s moderným bývaním a kompletnou stavbou domu či renováciou bytu. Každý, kto má v najbližšom čase podobné plány so svojim bývaním by Domexpo rozhodne nemal zmeškať. Zároveň predstaví aj projekt „Zelená domácnostiam“, prostredníctvom ktorého budú z európskych fondov a štátneho rozpočtu podporené inštalácie malých zariadení na využívanie obnoviteľných zdrojov energie v rodinných a bytových domoch. Pozornosť zameriame tiež na zdravé domy, záhrady, ale i alternatívy a konkrétne riešenia v oblasti nakladania s odpadom.

Súčasťou výstavy bude bohatý sprievodný program a zážitky pre všetky zmysly. Tešíme sa na Vás!

Viac informácií o výstave a program nájdete tu: https://www.agrokomplex.sk/vystavy/gardenia-2019-n/detail/aktuality/


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
PRV 2007-2013
OPRH SR 2007 - 2013
Bestslovakfood