Facebook Statistics
Značka Kvality

Archív tlačových správ

O novom šéfovi Závodiska sa rozhodne ešte v októbri

19-10-2020

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (MPRV SR) pokračuje vo výberových konaniach na riaditeľov rezortných organizácií. V piatok (16. 10.) sa uskutočnilo prvé kolo výberového konania v štátnom podniku Hydromeliorácie a v pondelok ( 19. 10.) v štátnom podniku Závodisko. V jednom z nich sa o novom riaditeľovi rozhodne ešte tento mesiac.

Agrorezort hľadá riaditeľov pre rezortné organizácie
Do finále na funkciu riaditeľa štátneho podniku Závodisko postúpili dvaja uchádzači
Zakladateľ štátneho podniku Hydromeliorácie vyhlási nové výberové konanie

V pondelok sa v priestoroch štátneho podniku Závodisko uskutočnilo prvé kolo výberového konania na funkciu riaditeľa. Podmienkou účasti bolo zaslanie návrhu stratégie a koncepcie rozvoja tohto štátneho podniku. Do prvého kola sa prihlásili traja uchádzači. Výberová komisia po vyhodnotení písomnej a ústnej časti prvého kola skonštatovala, že do druhého kola postupujú JUDr. Marián Šurda a Ing. Ján Valtýni.

Druhé kolo výberového konania na funkciu riaditeľa štátneho podniku Závodisko sa uskutoční 28. októbra 2020 v sídle Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky. Postupujúcich uchádzačov čaká osobný pohovor s výberovou komisiou v zmysle Metodiky výberových procesov na manažérske pozície, pričom komisia overí odborné znalosti, kompetencie, manažérske schopnosti a zručnosti uchádzačov.

Štátny podnik Závodisko funguje od roku 1974 ako jediná turfová inštitúcia na Slovensku. Hlavným cieľom tohto spoločensky významného zariadenia MPRV SR je poskytovanie komplexného servisu dostihových mítingov pred, počas a po dostihových dňoch vrátane ďalších vymedzených činností.

Rovnako prvé kolo výberového konania na funkciu riaditeľa sa nedávno (16. 10. 2020) uskutočnilo v štátnom podniku Hydromeliorácie. Priamo v sídle tejto organizácie sa na prvom kole zúčastnili dvaja kandidáti. Výberová komisia skonštatovala, že po písomnom teste a predstavení návrhu stratégie a koncepcie rozvoja štátneho podniku Hydromeliorácie do druhého kola nepostúpil žiaden z uchádzačov. Na funkciu riaditeľa bude preto v najbližšom čase vyhlásené nové výberové konanie.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood