Odborný seminár pre spotrebiteľskú verejnosť pod názvom „Bezpečnosť potravín a spotrebiteľ“
Národný Kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s EFSA – MPRV SR v spolupráci so ŠVPS SR, ÚVZ SR a Spotrebiteľským inštitútom usporiadali dňa 04.04. 2013 v Bratislave seminár „Bezpečnosť potravín a spotrebiteľ“. Cieľom seminára bolo oboznámiť odbornú spotrebiteľskú verejnosť s acquis communautaire v oblasti bezpečnosti potravín týkajúcej sa ochrany spotrebiteľa.
Program a prednášky sú uvedený v prílohe.
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)
- Poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom - Ing. Ján Štulc (pdf, 402.84 Kb, 5943x)
- Činnosť EFSA a národný Kontaktný bod EFSA - Ing. Marica Theiszová, PhD. (pdf, 2.32 Mb, 785x)
- Aktuality v oblasti výživových a zdravotných tvrdení o potravinách - MUDr. Katarína Kromerová (pdf, 289.23 Kb, 4161x)
- Výber z výsledkov prieskumu Spotrebiteľské povedomie v oblasti zdravej výživy - doc. Ing. Pavel Hraško, PhD. (pdf, 1.18 Mb, 508x)
- Riziká pri nákupe potravín cez internet...- Ing. Jaroslav Remža PhD. (pdf, 2.81 Mb, 1185x)
- Program (pdf, 136.58 Kb, 464x)