Facebook Statistics
Značka Kvality

Pozvánka na odborné školenie „Funkčná úprava paznechtov“

07-11-2016

Inštitút vzdelávania veterinárnych lekárov (IVVL) v spolupráci s Univerzitou veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach Vás pozýva na odborné školenie „Funkčná úprava paznechtov“, ktoré sa uskutoční v dňoch od 28. – 30. novembra 2016 so začiatkom o 8.00 h v Školskom poľnohospodárskom podniku v Zemplínskej Teplici.

Školenie je určené pre osoby zaoberajúce sa chovom, ošetrovaním, starostlivosťou o zdravie hovädzieho dobytka so zámerom pracovať v oblasti prevencie chorôb končatín, a tým prispieť k lepšiemu zdraviu a úžitkovosti zvierat. Absolvent školenia ovláda úpravu paznechtu do jeho optimálnej formy a základné ošetrenie niektorých chorôb paznechtu. Získa skúsenosti s posudzovaním krívania, ako aj zručnosti pre prácu s fixačnou klietkou a základnými nástrojmi na úpravu a ošetrenie paznechtov.

Program školenia v celkovom rozsahu 22 hodín výučby zahŕňa teoretickú časť (4 h), praktické cvičenia (16 h) a záverečné testovanie spojené s hodnotením (2 h). V posledný deň školenia absolvent získa Osvedčenie o absolvovaní vzdelávacieho programu ďalšieho vzdelávania. Školný poplatok je vo výške 240,- €/osobu. V cene školenia nie je zahrnuté cestovné, stravné a ubytovanie. Ubytovanie a stravu Vám zabezpečíme priamo na mieste školenia. Na kurz je potrebné doniesť si pracovný odev a obuv.

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood