Facebook Statistics
Značka Kvality

Podujatia

Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2018

21-01-2019

O priazeň hlasujúcej verejnosti v ankete sa uchádzali aj Expozícia tatranskej prírody a najmenšími návštevníkmi mimoriadne obľúbený medvedí brloh v Múzeu TANAP-u v Tatranskej Lomnici. Hoci do prvej trojky sa vo svojich kategóriách nedostali, za svoje umiestnenie v rebríčkoch sa nemusia vôbec hanbiť. Expozícia tatranskej prírody, známa skôr ako botanická záhrada, sa medzi nominovanými kultúrno-náučnými zariadeniami umiestnila na piatej priečke so ziskom 477 hlasov, za medvedí brloh zahlasovalo 700 ľudí, čo mu v kategórii NAJ produkt cestovného ruchu vynieslo krásne štvrté miesto!

Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska vyhlásila ešte minulý rok 5. ročník ankety „Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2018“. Víťazi súťaže budú slávnostne ocenení 24. januára 2019 na veľtrhu cestovného ruchu ITF SLOVAKIATOUR v Incheba Expo Bratislava v expozícii Prešovského kraja.

Poslaním ankety je poukázať na kvality osobností, zariadení, zamestnancov a produktov v cestovnom ruchu na severovýchode Slovenska. Ocenenie má vyzdvihnúť pozitívne aktivity a služby prispievajúce k zvyšovaniu úrovne cestovného ruchu v Prešovskom kraji. 


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood