Facebook Statistics
Značka Kvality

Archív správ


Pracovný seminár s tematikou krížového plnenia za účasti zahraničných expertov

11-08-2009
Agroinštitút Nitra, štátny podnik, Vás pozýva na „Pracovný seminár s tematikou krížového plnenia za účasti zahraničných expertov“...


Program „Školské ovocie“

07-08-2009
Slovensko sa zapája do Európskeho programu podpory spotreby ovocia a zeleniny u detí v predškolských a školských inštitúciách...

Súťaž o najkrajší výkres na tému „Slovenský poľnohospodár v EÚ“

06-08-2009
Foto: Súťaž o najkrajší výkres na tému „Slovenský poľnohospodár v EÚ“Vyhodnotenie
Dňa 27. júla bola vyhodnotená celoslovenská súťaž o najkrajší výkres na tému Slovenský poľnohospodár v EÚ vyhlásená Ministerstvom pôdohospodárstva SR pri príležitosti 5. výročia vstupu SR do EÚ. Do súťaže sa zapojilo...



Minister Stanislav Becík chce v cestách pokračovať

04-08-2009
Dnes sa v Bratislave minister pôdohospodárstva SR Stanislav Becík stretol s novinármi, aby zhodnotil svoju prvú cestu na konskom povoze z minulého týždňa po slovenskom vidieku. Ako minister zdôraznil, jeho prioritou je „hodnotový roľník a obraz úrovne jeho podnikania“.

Minister pôdohospodárstva Stanislav Becík prevzal dožinkový veniec

03-08-2009
Foto: Minister pôdohospodárstva Stanislav Becík prevzal dožinkový veniecDnes v Bratislave na ministerstve pôdohospodárstva prevzal šéf tohto rezortu Stanislav Becík dožinkový veniec a chlieb ako symbol žatvy 2009 od predstaviteľov Regionálnej poľnohospodárskej komory v Nových Zámkoch...

Signalizačná správa ÚKSÚP-u na obdobie 31.7. - 6.8.2009

03-08-2009
Kapustovú zeleninu začiatkom augusta vyhľadávajú niektorí škodcovia, ako mora kapustová a mlynárik kapustový za tým účelom, aby na ne nakládli vajíčka a zabezpečili tak pre vyliahnuté húsenice dostatok potravy...

Európska komisia informuje výrobcov o možnostiach zníženia obsahu akrylamidu v tepelne ošetrených potravinách

30-07-2009
Konfederácia potravinárskeho a nápojového priemyslu EÚ (CIAA - Confédération des industries agro-alimentaires de l´ue) v úzkej spolupráci s národnými inštitúciami členských štátov a Európskou komisiou vytvorili tzv. "toolbox", v ktorom sa zaoberajú možnosťami zníženia obsahu akrylamidu v potravinách, tak pri komerčnej produkcii a spracovaní potravín, ako aj pri tepelnom spracovaní potravín v domácnostiach. Na základe tohto materiálu boli pre jednotlivé sektory potravinárskeho priemyslu vypracované brožúrky, v ktorých sa výrobcom predkladajú viaceré spôsoby znižovania obsahu akrylamidu v potravinách. Jednotlivé brožúrky sú k dispozícii na stránke Európskej komisie v 22 jazykoch, vrátane slovenčiny.



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood