Deviaty diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal deviaty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na denný príjem vody.
Čo sa s nami deje, keď sme dehydrovaní? Ako tomu môžeme zabrániť? Nie je to len o pití vody. Počúvajte a dozviete sa viac.
V najnovšom diely EFSA podcastu sa okrem iného dozviete aj ako si vrcholoví športovci udržiavajú optimálny výkon a prečo by starší ľudia a rodičia mali hydratácii venovať osobitnú pozornosť.
Vypočujte si deviaty diel EFSA podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa Edward Bray, pracovník komunikačného oddelenia EFSA, rozpráva s expertkou Silvia Valtueña Martinez, vedecká pracovníčka tímu pre výživu ľudí v EFSA, ktorá nám poskytne svoje tipy a oboznámi nás s vedeckými závermi úradu EFSA o dennom príjme vody.
Nový diel EFSA podcastu „Science on the menu“ si môžete vypočuť na webovej stránke úradu EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.
Upozornenie: Názory respondentov podcastu nemusia nevyhnutne prezentovať oficiálne stanovisko úradu EFSA. Obsah podcastu je aktuálny v čase uverejnenia.