Facebook Statistics
Značka Kvality

Deviaty diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“

23-08-2023

EFSA podcast

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal deviaty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na denný príjem vody.

Čo sa s nami deje, keď sme dehydrovaní? Ako tomu môžeme zabrániť? Nie je to len o pití vody. Počúvajte a dozviete sa viac.

V najnovšom diely EFSA podcastu sa okrem iného dozviete aj ako si vrcholoví športovci udržiavajú optimálny výkon a prečo by starší ľudia a rodičia mali hydratácii venovať osobitnú pozornosť.

Vypočujte si deviaty diel EFSA podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa Edward Bray, pracovník komunikačného oddelenia EFSA, rozpráva s expertkou Silvia Valtueña Martinez, vedecká pracovníčka tímu pre výživu ľudí v EFSA, ktorá nám poskytne svoje tipy a oboznámi nás s vedeckými závermi úradu EFSA o dennom príjme vody.

Nový diel EFSA podcastu „Science on the menu“ si môžete vypočuť na webovej stránke úradu EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.

Upozornenie: Názory respondentov podcastu nemusia nevyhnutne prezentovať oficiálne stanovisko úradu EFSA. Obsah podcastu je aktuálny v čase uverejnenia. 


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood