Dvadsiaty prvý diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal dvadsiaty prvý diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na výživu našich zvierat.
Perfektná výživa: čo je na jedálnom lístku našich zvierat?
Milujeme svojich domácich miláčikov, ale ako dobre poznáme ich stravu? Akú úlohu zohrávajú v ich krmive prídavné látky? Kŕmne doplnkové látky majú obrovský rozsah použitia a sú fascinujúcim prvkom stravy našich zvierat - od zlepšenia výživy a dobrých životných podmienok zvierat, cez zvýšenie produkcie na farmách až po zmenu vzhľadu zvieraťa. Dokonca poskytujú nádej v boji proti zmene klímy a to tým, že znižujú emisie skleníkových plynov z hospodárskych zvierat.
Vypočujte si dvadsiaty prvý diel EFSA podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa James Ramsay, vedúci komunikačného oddelenia úradu EFSA, rozpráva s Joana Firmino, vedecká pracovníčka v tíme úradu EFSA pre krmivá, o jedálničku našich zvierat a o tom, prečo je dôležitý.
Nový diel EFSA podcastu „Science on the menu“ si môžete vypočuť na webovom sídle úradu EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.
Upozornenie: Názory respondentov podcastu nemusia nevyhnutne prezentovať oficiálne stanovisko úradu EFSA. Všetok obsah podcastu je aktuálny v čase uverejnenia.