Facebook Statistics
Značka Kvality

Archív tlačových správ

Kandidáti na post riaditeľa štátneho podniku Plemenárske služby Slovenskej republiky sú už známi

29-06-2016

Bratislava, 29. júna 2016 – Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR začiatkom júna vyhlásilo výberové konanie na pozíciu riaditeľa štátneho podniku Plemenárske služby Slovenskej republiky. Do dátumu uzávierky sa prihlásili dvaja uchádzači a to Ing. Marta Dianová a Ing. Péter Görözdi.

Ministerstvo vyhlásilo výberové konanie 6. júna 2016. Kandidát na post riaditeľa má mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa. K ďalším požiadavkám patrí minimálne 5-ročná riadiaca prax, pričom vítaná je prax v riadení štátnych podnikov alebo verejných inštitúcií. Ministerstvo tiež požaduje od uchádzačov určité nie len  manažérske, riadiace i organizačné schopnosti ale aj  špecifické znalosti a to z oblasti znalosť odbornej problematiky  oblasti šľachtenia a plemenitby hospodárskych zvierat ako aj znalosť právnych predpisov Slovenskej republiky a Európskeho spoločenstva priamo súvisiacich s predmetom činnosti.

Podmienkou účasti na výberovom konaní bolo zaslanie návrhu stratégie  rozvoja štátneho podniku Plemenárske služby Slovenskej republiky v rámcoch aktuálneho  programového vyhlásenia vlády SR, formou písomného dokumentu. Meno nového riaditeľa štátneho podniku Plemenárske služby Slovenskej republiky bude definitívne známe v druhej polovici júla.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood