Facebook Statistics
Značka Kvality
Aktuálne - slintačka a krívačka v SR

Sekcia lesného hospodárstva a spracovania dreva

Verejná konzultácia o potravinárskych enzýmoch

03-03-2016

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín EFSA  otvoril verejnú konzultáciu k návrhu stanoviska o hodnotení expozície potravinových enzýmov. V dokumente, ktorého webový odkaz nájdete pod týmto textom sú navrhnuté stratégie pre prehodnotenie expozičných odhadov, ktoré sú založené na vrstevnom princípe. Stratégia bola predstavená zainteresovaným stranám počas informačného stretnutia o potravinárskych enzýmoch dňa 3. februára 2016.

Pripomienky k návrhu stanoviska prosím zašlite do 31. marca 2016 cez elektronický formulár http://registerofquestions.efsa.europa.eu/roqFrontend/consultation/doc/61

Návrh stanoviska a ďalšie informácie: http://www.efsa.europa.eu/en/consultations/call/160216


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Projekty financované z fondov EÚ
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood