Pre správne fungovanie stránky povoľte Javascript vo Vašom prehliadači.
Letáky a info pre spotrebiteľov
03-11-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal
jedenásty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral
na materiály prichádzajúce do kontaktu s potravinami.
10-10-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal
desiaty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral
na nové potraviny vyrobené v laboratóriu.
23-08-2023

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal deviaty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na denný príjem vody.
26-07-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal ôsmy diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na africký mor ošípaných – ochorenie u zvierat, ktoré sa nedá vyliečiť a ani sa nedá proti nemu očkovať.
05-06-2023
Siedmy diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“.
27-04-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva šiesty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na
antibiotiká a
antimikrobiálnu rezistenciu.
23-03-2023

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (
EFSA) vydáva
piaty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na
aktuálnu situáciu súvisiacu s výskytom
vtáčej chrípky.
24-02-2023

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (
EFSA) vydáva štvrtý diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa zameral na
na dobré životné podmienky zvierat, ktoré sa týkajú nás všetkých.
09-02-2023

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (
EFSA) vydáva tretí diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa zameral na
nové potraviny, ktorými môže byť napríklad
hmyz.
19-12-2022

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva druhý diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa zameral na nákazy prenášané potravinami.
14-12-2022

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) plánuje vydávať sériu podcastov, čím sa pridáva k ďalším európskym inštitúciám, ktoré využívajú podcasty na komunikáciu s obyvateľmi EÚ.
20-11-2020

Na 18. november pripadá Európsky antibiotický deň. Pri tejto príležitosti zverejnilo Informační centrum bezpečnosti potravin (ICBP), ktoré je súčasťou odboru bezpečnosti potravín Ministerstva zemědělství ČR (MZe ČR), článok o posilňovaní boja s rezistenciou voči antibiotikám. S dovolením českých kolegov vám prinášame originálne znenie článku. Neprehliadnite tiež možnosť sa registrovať na odber zaujímavých e-mailových noviniek ICBP v oblasti bezpečnosti celého potravinového reťazca.