Facebook Statistics
Značka Kvality

Jedenásty diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“

03-11-2023

EFSA podcast

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal jedenásty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na materiály prichádzajúce do kontaktu s potravinami.

Záležitosti týkajúce sa materiálov

Naše potraviny a nápoje sa stretávajú s rôznymi druhmi materiálov - napríklad s plastom, kovom, sklom a keramikou. Avšak, aké to môže mať zdravotné riziká? Ako sa v súvislosti s rastúcim problémom znečistenia plastami menia obaly na potraviny?

Vypočujte si jedenásty diel EFSA podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa Edward Bray, pracovník komunikačného oddelenia EFSA, rozpráva s expertkou Cristina Croera, vedecká pracovníčka v tíme EFSA pre materiály prichádzajúce do kontaktu s potravinami. Spoločne Vás v podcaste vezmú na cestu od plastu cez kov až po bambus, od recyklácie až po nové inteligentné materiály.

Nový diel EFSA podcastu „Science on the menu“ si môžete vypočuť na webovej stránke úradu EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.

 Upozornenie: Názory respondentov podcastu nemusia nevyhnutne prezentovať oficiálne stanovisko úradu EFSA. Obsah podcastu je aktuálny v čase uverejnenia. 


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood