Konferencia HYGIENA ALIMENTORUM XLI presunutá na rok 2021!
Organizátori medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI sa, vzhľadom na súčasnú epidemiologickú situáciu súvisiacu s pandémiou ochorenia COVID-19, rozhodli presunúť konferenciu na rok 2021.
Konferencia, s tematickým zameraním „Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov", sa mala pôvodne konať 13. - 15. 05. 2020 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry.
Nový termín konferencie bol určený na 19. - 21. 05. 2021 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Tematické zameranie konferencie ostáva nezmenené.
Zameranie konferencie
Cieľom konferencie bude získať nové poznatky o produkcii, zdravotnej bezpečnosti a kvalite mäsa vo vzťahu k intravitálnym vplyvom a uplatňovaniu zásad welfare zvierat pred jatočným opracovaním. V rámci konferencie budú predstavené nové technologické postupy a úroveň hygieny jatočného opracovania zvierat a manipulácie s mäsom pre zaistenie zdravotnej bezpečnosti a kvality. Konferencia účastníkov tiež oboznámi s modernými technologickými postupmi výroby, poukáže na riešenia pri zlepšovaní bezpečnosti a kvality cestou využívania modernej mäsiarskej technológie, na aplikácie prísad, prídavných látok a obalových materiálov s prihliadnutím na kvalitu mäsových výrobkov. Bude prezentovať vplyvu maloobchodu na kvalitu mäsa a mäsových výrobkov, ale aj možnosti inovácie predaja a zhodnotenie stavu uplatňovania európskej legislatívy a politiky kvality.
V prílohe nájdete oznámenie organizátorov o zmene termínu konferencie.
V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte na: [email protected].