Facebook Statistics
Značka Kvality

Konferencia HYGIENA ALIMENTORUM XLI presunutá na rok 2021!

30-01-2020

Organizátori medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI sa, vzhľadom na súčasnú epidemiologickú situáciu súvisiacu s pandémiou ochorenia COVID-19, rozhodli presunúť konferenciu na rok 2021. 

Konferencia, s tematickým zameraním „Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov", sa mala pôvodne konať 13. - 15. 05. 2020 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry.

Nový termín konferencie bol určený na 19. - 21. 05. 2021 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Tematické zameranie konferencie ostáva nezmenené. 

Zameranie konferencie

Cieľom konferencie bude získať nové poznatky o produkcii, zdravotnej bezpečnosti a kvalite mäsa vo vzťahu k intravitálnym vplyvom a uplatňovaniu zásad welfare zvierat pred jatočným opracovaním. V rámci konferencie budú predstavené nové technologické postupy a úroveň hygieny jatočného opracovania zvierat a manipulácie s mäsom pre zaistenie zdravotnej bezpečnosti a kvality. Konferencia účastníkov tiež oboznámi s modernými technologickými postupmi výroby, poukáže na riešenia pri zlepšovaní bezpečnosti a kvality cestou využívania modernej mäsiarskej technológie, na aplikácie prísad, prídavných látok a obalových materiálov s prihliadnutím na kvalitu mäsových výrobkov. Bude prezentovať vplyvu maloobchodu na kvalitu mäsa a mäsových výrobkov, ale aj možnosti inovácie predaja a zhodnotenie stavu uplatňovania európskej legislatívy a politiky kvality.

V prílohe nájdete oznámenie organizátorov o zmene termínu konferencie.

V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte na: [email protected].​

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood