XXI. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín
XXI. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín, sa bude konať pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (MPRV SR) v dňoch 20. – 22. marca 2024 v Ensana Esplanade Health Spa Hotel v Piešťanoch.
Organizátorom konferencie je Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre, Potravinárska komora Slovenska, Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, národný Kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s Európskym úradom pre bezpečnosť potravín v SR (NKB EFSA v SR) a MPRV SR.
Cieľ konferencie
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva. Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Odborný garant: prof. Ing. Jozef Golian, Dr., SPU Nitra
Na vedeckú konferenciu je možné prihlásiť sa len cez elektronický formulár, ktorý je k dispozícii na internetovej stránke konferencie www.potravinarstvo.sk do 29. februára 2024. Vložné zahŕňa náklady na organizáciu a technické zabezpečenie, prenájom miestností a audiovizuálnej techniky, vydanie zborníkov.
Viac informácií nájdete na webovej stránke konferencie.